Nieuwsberichten

Inloop borrel bij de Zeermeerplussen

14 april 2012

Op zaterdag 14 april waren wij uitgenodigd bij de Zeermeerplussen in Noordwijk om hun oprichting te vieren, met een kleine delegatie uit Den Haag hebben wij het glas geheven op deze feestelijke gebeurtenis en hopen in de toekomst nog veel gezellige uitje met elkaar te hebben.

Sinterklaas suprise party bij de queen thuis

5 december 2011

Tijdens ons ritje naar de Fair aan de Maas hebben wij met elkaar besproken om sinterklaas te vieren en wel met de surpriseparty, de dames vonden dit z'on leuk idee, dat zij bereid zijn eventueel andere afspraken hiervoor af te zeggen.

Eerste Red Hat Kerstfair op 27 november in het Carlton Ambassador Hotel

27 november 2011

Na vorig jaar een poging gedaan te hebben om een Kerstfair te organiseren, (die helaas door een te korte voorbereidingstijd niet gelukt is), nu in februari al begonnen. In eerste instantie had de queen de Glazen Zaal op de Prinsessegracht uitgekozen, vanwege de locatie (vlakbij station), echter was de huur erg hoog, zo beek later in vergelijking met andere opties. Met deze zaal voor ogen is een bedrag vastgesteld van 15 euro, in de uitnodiging naar de chapters is duidelijk te kennen gegeven dat hier nog geen catering of workshop inzat. Al gauw bleek er veel belangstelling te bestaan voor de fair en was de Glazen Zaal veel te klein en moest de queen met reservelijsten gaan werken. Aangezien de Glazen Zaal en duur en te klein was, heeft de queen op een gegeven moment gekozen op zoek te gaan naar een andere locatie. Na een aantal - veel te dure - offertes, kwam zij op het idee het Carlton Ambassador Hotel te benaderen, dit hotel heeft ons tijdens Prinsjesdag 2010 uitstekend ontvangen. Zij waren (zijn) ontzettend enthousiast en ontvangen ons graag. De queen heeft een uitstekende deal kunnen sluiten, wat hierop neerkomt dat de redhatters slechts 15 euro hoeven bij te betalen, hier zit dan in een high coffee/tea, sandwich lunch en frisdrankes, de lekkernijen worden op plateaus geserveerd en bijgevuld. Wij krijgen 3 zalen ter beschikking, er zal dus genoeg ruimte zijn voor verkoopstalletjes, de workshop fascinator maken door Emmy Jaarsma, mode- en hoedenshow, en onze waarzegster !!!

Inmiddels zijn er 300 aanmeldingen binnen !

 

(zie voor meer gegevens Evenementen)

Met Pasen naar Sevilla

31 maart 2011

Tijdens onze lunch op 17 juli kwam de queen met het voorstel om tijdens de paasdagen naar Sevilla te gaan om daar de fiesta's te bezoeken. Lydia heeft in Spanje gewoond en kan ons daar goed begeleiden, we spreken af dat Machelien de vluchten gaan uitzoeken en komen hier de volgende keer op terug.

Hoedenschilderijen van Mieck

24 september 2010

43.jpeg

44.jpegGraag wil ik jullie hierbij voorstellen een vriendin van mij die prachtige schilderijen maakt, op dit moment is zij geinspireerd door hoeden en heeft al 2 mooie hoeden-schilderijen gemaakt, die hierbij zijn afgebeeld, de schilderijen zijn vanaf 500 euro te koop.

 

 

 

Red Hat Singles Society opgericht

7 september 2009

Onze Lady Sealove (Monique) heeft een chapter opgericht in Den Haag: Red Hat Singles Society. Haar naam als queen is: Queen van Laen tot Meerderveurt. Natuurlijk zijn ook niet-singles welkom bij de uitjes.
Wij wensen haar veel sukses.

Chapter Voorschoten.